· 

Lokale Media Toekomst

De mensen die me kennen weten dat ik vrij vaak lokaal op radio & TV vertoef. De 2 lokale omroepen RTV Katwijk & Bollenstreek Omroep hebben door het vrijwillige karakter echter toch hun image en daardoor ook kwaliteit en beperkingen. Dus een primeur in de boekenweek.

 

De literaire talkshow "Vroege Vinken" die ik op zondagochtend live voor publiek mag presenteren in het CultuurCafe met 1 van mijn vaste radio-babes Tessa Yanover aka Moedertje Groen wordt nl. door een externe partij geproduceerd en in de week daarop integraal uitgezonden op de eerdere genoemde 2 lokale omroepen, maar ook op website, Facebook & You.

 

Niet eens zo'n gek idee met alle videobedrijfjes die aan het ontstaan zijn. De lokale omroep als medium om content op te plaatsen. Hierdoor niet alleen lokale producties door vrijwilligers gemaakt, maar ook aangeleverd door externen.

 

Volgens mij zag ik in de plannen van staats secretaris Dekker een jaartje terug dit soort lijnen ook al staan voor de landelijke media..... Ik ga het uitproberen en naast presentator ook producent zijn!