Back in Business!

Deze week heb ik mijn LinkedIn profiel aangepast met een nieuwe functie: lid van het dagelijks bestuur van VBO makelaar. Ik heb het geweten; erg veel en erg positieve commentaren. Social media is wat dat betreft best vriendelijk als het gaat om zakenmensen onder elkaar.

 

Hoe anders gaat dit dan op Facebook. Heb ik net een campagne achter de rug met mooie luxe appartementen in de dure prijsklasse en de commentaren zijn niet mals in de trant van "hoe durf je zoveel te vragen", "niet voor Jan met de pet", ik vind het mooi, maar veeeeeeeeeeeel te duur". Ik kan best wat hebben, maar moet dat nu zo?

 

En dan de beoordelingen op je bedrijfspagina; sterren zijn niet weg te halen en negatieve commentaren ook niet. Als je dan reageert, krijg je juist weer meer negativiteit over je heen, waardoor je ook maar niet meer reageert. Uiteraard staan we open voor kritiek, maar 1 ster uitdelen, negatief commentaar, ook al is het geheel ten onrechte, het kan daar gewoon en je doet er niets aan. Dat is ook social media...

 

Anyway, vanaf vandaag Twitter ik weer "los" en zonder doorkoppeling naar onze Facebookvrienden en plaats ik privé mijn berichtjes niet meer rechtstreeks daar, maar hier op mijn weblog. Het werd hoog tijd om weer eens te schrijven; het laatste berichtje was van lang gelee. Nu nog een beetje website pimpen en het komt weer helemaal goed.

 

En de functie bij VBO? Voor degene die me kennen is de cirkel weer rond, ben ik back in business & gaat er altijd een raam open als er een deur dichtslaat. Van landelijke branchebehartiging via lokaal bestuur weer besturen bij een landelijke branchebehartiger. It's the circle of life....

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0